Les Deux Garçons in de Circl podcast

Circl is een nieuwe podcastserie gestart over de enorme potentie van circulariteit en de toepassingen hiervan in de praktijk. Het circulaire clubhuis op de Amsterdamse Zuidas neemt de luisteraar mee naar verschillende evenementen en laat pioniers aan het woord. Verwacht inspirerende, andersdenkende ondernemers, wetenschappers en creatievelingen die op hun eigen manier bijdragen aan een circulaire economie. Iedere maand staat in het teken van een ander thema; de eerste van drie afleveringen over design staat vandaag online. De serie wordt gemaakt in samenwerking met vaste pr-partner De Wolven.

Read More

PAN Amsterdam 2018

PAN Amsterdam opent op 18 november 2018 haar deuren voor de 32ste editie in RAI Amsterdam. De jaarlijkse beurs voor kunst, antiek en design biedt doorgewinterde verzamelaars en starters op de kunstmarkt een gevarieerd aanbod uit de collecties van 110 antiquairs, handelaren en galeristen.

Read More

Nog te zien tot en met 27 november 2018!

Nog te zien tot en met 27 november 2018 in ODApark Venray!

Te zien in Bonnefantenmuseum Maastricht

Jacques & Miny Defauwes

Orthopedisch schoenmaker Jacques Defauwes en zijn vrouw Miny Defauwes-Bovens leren de Bergense kunstenaar Jaap Mooy (1915-1987) begin jaren tachtig kennen via de Limburgse schilder Lei Molin (1927-1990). Al snel ontwikkelt zich een hechte vriendschap. Het echtpaar voelt zich aangetrokken door Mooys vermogen morele en spirituele zaken onder woorden te brengen; zijn sociale bewogenheid en politiek engagement.

Read More

Op bezoek bij Gert Late Night!

Vorige week zaten wij op de bank bij Gert Verhulst, we waren namelijk te gast bij het Belgische televisieprogramma Gert Late Night!

Read More

EXPOSITIE BIJ ART PARTOUT

Van donderdag 3 mei t/m zondag 27 mei toont Art Partout in samenwerking met Artaddict.eu de expositie ‘L’heure de la vérité’ in Antwerpen.

Read More

Absolute Art Gallery in Knokke

Absolute Art Gallery in Knokke zal ons werk gaan vertonen!

Read More

Te zien & te doen in Rijksmuseum Boerhaave

Te zien & te doen in Rijksmuseum Boerhaave in Leiden: de tentoonstelling “Frankenstein, op weg naar een nieuwe mens.”

Read More

Overzichtstentoonstelling Les Deux Garçons – PURE

Het museum aan het vrijthof in maastricht toont tot en met 6 juni 2016 een overzichtstentoonstelling van werken van Les Deux Garçons, getiteld ‘Pure’.

Read More

AFFECTIONS – Les Deux Garçons & Lidy Jacobs

10-01-2016 t/m 20-02-2016

 
Opening zondag 10 januari 15.00 uur
 

Kwetsbaarheid, schoonheid en massacultuur ligt ten grondslag aan het werk van zowel Les Deux Garçons als van Lidy Jacobs, zonder hierbij moraliserend te willen zijn. Tevens speelt humor een belangrijke rol in het werk. Het relativeert, maar laat genoeg ruimte vrij en stof tot na denken.